Hvor får man kjøpt?

Den offisielle utgivelsesdatoen var 13. mars. Frem til april vil Pluto Gods Vol. 1 EP kun være tilgjengelig i Amazon Store, på iTunes og i min JørgButikk å være tilgjengelig. Hvorfor? Vel, jeg ønsker å tilby deg sanger av beste kvalitet, og de betalte versjonene sørger for det. Oppdatering: Siden begynnelsen av april er låtene nå også tilgjengelig i streaming:
https://songwhip.com/jorg/pluto-gods-vol-1

Utgitt på etiketten min forresten MX-pro Records.

Brecon Indie Review Team har tatt på seg PLUTO GODS EP. Jeg kan ikke helt tro på de flotte anmeldelsene og til og med et todelt intervju som kom ut av det. Dette MÅ du lese! Mange takk for det Brecon Indie anmelder Team Mary, Drew, Paul og Mad Wet Sea! Også en Pressemeldingsvideo (av Brecon Indie Reviews) kan du ta en titt!

En første video har også dukket opp på VEVO-originalkanalen min:

Jørg med John Reneaud - Electrify Me, sang #1 på EP PLUTO GODS

Hva skal det være, Pluto-guder?

Pluto Gods Vol. 1 - det er navnet på min første fantastiske EP sammen med den amerikanske sangeren, skuespilleren og radioverten JOHN RENEAUD. Det tok mange måneder med detaljert arbeid for å skape lyden og følelsen av de 5 sangene nøyaktig slik de ble skapt i hodene våre. Da jeg utviklet gitarsporene, trakk jeg ut alle stopper som var tilgjengelige for meg etter mer enn 30 år med gitarspilling. Bare i hovedsoloene jobbet, øvde og utviklet jeg meg om og om igjen i mer enn 6 måneder. Denne EP-en er kronologisk det andre store verket etter "Jørg - revet', instrumentalalbumet mitt. Så hvis du setter pris på virtuost gitararbeid og rockemusikk, har du kommet til rett sted!

Fem spor på EP-en

EP Pluto Gods Vol. 1 inneholder 5 spor, hvorav ett vil bli dobbeltutgitt. I'LL BE THERE finnes også (som spor #5) i en versjon der JARED Asher, trommeslageren til KJÆRLIGHETSBATALJON fra Indianapolis trommede hans oppfatning av sangen. Så du kan selv bestemme hvilken av de to versjonene du liker best. Takk for det fenomenale arbeidet Jared!

Jeg kommer

Teaser "Jeg vil være der" - Jørg med John Reneaud

I LL BE THERE handler om den trygge havn som en forelder tilbyr barnet sitt. "...når skipet ditt har blitt vraket, og seilene dine er revet - jeg er der...". Den selvsikkerte, varme og vennlige tonen i Johns stemme kombineres med gitaren min for å gi en uforglemmelig uttalelse. Denne balladen vil også bli akkompagnert av en video til Pluto Gods EP, produsert av John hjemme i Los Angeles. Kanskje I'LL BE THERE vil gi deg litt trøst og fred også? Jeg tror jeg med rette kan si at denne sangen kommer fra hjertet, og du kan høre den!
Instrumenteringen, som med de andre låtene, består av seks- og syvstrengsgitarer, bass, trommer, keyboard og vokal.

Fem ganger tapt

Teaser «Five Times Lost» – Jørg med John Reneaud

FIVE TIMES LOST, den fjerde sangen på Pluto Gods Vol. 1, handler om ting i livet du kanskje ikke er komfortabel med. Livet må gå videre, og uansett hvor ofte du føler deg fortapt – det er alltid nye måter å finne og tråkke på. Og hvis du engasjerer deg og lar mange av bekymringene forsvinne, så er det bra og riktig. "... alt er bra ...".
Stykket begynner i totalt kaos, med gatestøy, hammerslag, trommer og horn. Så skyller et regn bort rotet og pianoet begynner. FIVE TIMES LOST er delt inn i tre seksjoner båret av et pianotema. I den første delen forteller John sitt synspunkt, del to er min tolkning med gitaren. Del tre er også ganske væresonders, fordi min mangeårige venn og tidligere bandkamerat CHRISTIAN SAAL fra Ingolstadt beskriver hans ståsted ved hjelp av en emosjonell synthsolo. Takk for denne berikelsen, kjære Christian!

Livets hemmeligheter

Teaser "Secrets of Life" - Jørg med John Reneaud

Ukonvensjonelt – det er det du kan kalle LIVETS HEMMELIGHETER. (Men ingen av sangene på Pluto Gods Vol. 1 er egentlig konvensjonelle). Med bandet og musikken skapte jeg en kraftfull bakgrunn som John beroliger med stemmen sin. Rene kvintakkorder og synkoperte rytmer samt odde beats er absolutt ikke lett å fordøye, men John starter med sin vidunderlig varme og dype stemme, og inviterer oss til å sette seg ned og roe ned. «... livet kan gi deg så mye mer – gå og få det du har ventet på. Bare strekk ut hånden og ta den, erobre livets hemmeligheter ...".

Elektrifiser meg

Teaser «Elektrifiser meg» – Jørg med John Reneaud

Sangen ELECTRIFY ME ble faktisk til 2020, i god tid før Pluto Gods EP, som det første samarbeidet mellom John og meg. Jobben min var å finne en passende gitarriff å bidra til sangen. Dette ga det originale sangrammeverket en helt ny vri, langt unna den originale malen. For meg personlig manifesterer all lidelsen til Covid-pandemien seg i ELEKTRIF MEG, og John beskriver ulike fenomener og tanker i den, sannsynligvis fra en berørt persons synspunkt. Det ender med "... sykepleieren smilte mens hun plugger maskinen inn i veggen ..."

PLUTO GUD John Reneaud

venstre: Jørg +++ høyre: John Reneaud

Fra Detroit til LA, John Reneaud er kjent for sin sublime og kunstferdige vokale tilnærming på tvers av flere musikalske sjangere. Inkludert blues, rock og jazz samt musikk med en progressiv rockevibe. De siste årene har han spilt klubber rundt om i Hollywood, både med den fantasifulle jazzduoen Marty & Elayne og med hans rock/blues-band The Electric Shamans. I dag er han glad for, som medlem av Pluto-Gods, å innta scenen med den fantastiske tyske gitarvirtuosen Jørg å dele.

PLUTO GUD Jørg

Jørg er kjent for de forskjellige musikkstilene han jobber med. Fra skaperen av de to suksessrike bluesrock-albumene "We call it Blues"Og"Angry Road', fra det klassiske rockealbumetLove!", EPen"Slide Fusion' og det store power metal-konseptalbumet 'Aeternom - Fight for the Kingdom' 2020 instrumentalalbumet «TORN». Med muligheten til å spille og produsere alt selv i sitt eget studio, ble det nye albumet født uten begrensninger. Som livemusiker spilte han 2018 / 2019 på flere scener i Romania, Latvia, Italia og Tyskland. Han er en sertifisert og autorisert musikklærer i elektrisk gitar samt en prisvinnende musiker.
Med dette nye prosjektet PLUTO GODS viser han en ny, fantastisk fasett av gitarkunsten hans sammen med den fantastiske John Reneaud.

Kanskje du også er interessert i aktivitetene mine på sosiale medier? du finner meg opp FACEBOOK, Instagram og TWITTER. Her har du min også YOUTUBE-KANAL.