Denne uken et indie-killer-show med band fra 2021 Jørg's World Radioshow #71 (15. desember – 19. desember inkludert) På slutten av showet et ALBUMSPILL av Black Sabbath (Mob Rules) og Def Leppard (Hysteria). Hei artister – en forbannet god mulighet for deg til å trekke oppmerksomheten til fansen din til radioprogrammet!!!
Sangene med *= valgt og sendt inn av Brecon Indie-anmeldelser

HER ER LINKEN TIL STARTTIDER OG RADIOSTASJONER

1JørgGlide inn julen
2Hul himmel Inn i bakken*
3 3 Mind Blight The Vanishing Kingdom*
4 Julian Cash Millerhammerhode*
5Julian Cash MillerLand of the Black Swans*
6Blindfold erfaringFly*
7Yard of BlondesTrenger du mer*
8SaboteureneTror ingenting gjør vondt*
9RyppetVann*
10Fiction SyxxBlød for sannheten*
11Hjørner av SanctuaryKrigsskader*
12Brutt til modigKlarhet*
13Abby Krock the rock*
14Galt vått havGratis*
15Steinkaldt CanadaFølg meg*
16Red IrisStay*
17Sophie Dorstenkvitteringer*
18Dårlige MaryAvhengig*
19Grungy NorrisUnholyJane*
20Byron SmithVær modig*
21Black SabbathSkru opp natten
22Landsbyjente
23Voodoo
24Def LeppardKjærlighet og omtanke
25Hysteri
26Animal

2 timer med nådeløst god musikk i Jørg's World Radio Show #71! Jeg synes det er en god idé å anmelde dette musikalske året. Kvaliteten på bandene kan stort sett ikke skilles fra dyre «major label»-produksjoner. I år møtte jeg mange flinke og modige musikere og introduserte deg i samarbeid med Mary Wood (Brecon Indie Reviews). Nyt!

Jeg fikk selvfølgelig bare gjort et tilfeldig utvalg her, for dessverre passer ikke det store antallet band inn i en to timer lang sending. Til syvende og sist er imidlertid alle utvalgte musikkstykker i høyest mulig lydkvalitet. Det er tross alt det jeg står for: Rockemusikk av høy kvalitet. Nok en gang på dette radioprogrammet #71!