Endelig er tiden kommet - Jørg – Midnight Dancer med Tim Steinruck er utgitt over hele verden! Gode ​​ting kommer til de som venter, og mye bedre enn jeg noen gang forventet. Her har du linken til MIDNIGHT DANCER på forskjellige plattformer.

mine nye venner

2020 Jeg hadde muligheten til å møte mange strålende artister rundt om i verden gjennom streaming-showene mine. Det var også Tim Steinruck, leder og initiativtaker til hardrockbandet "The Mighty One” fra British Columbia i Canada. Vi møttes første gang på min "Rock Masters Streaming Show", og jeg må si at Tim ikke bare er en stor artist, sondern representerer også en imponerende personlighet.

Tim Steinruck

Gleden min var desto større da Tim gikk med på å gjøre vokalen for min «Jørg – Midnattsdanser». Allerede da jeg komponerte tittelen hadde jeg en røykfylt stemme à la Sammy Hagar i øret - men jeg ante ikke at denne sangen formelt skulle være skreddersydd for Tim. Hvem trenger en Sammy Hagar når han Tim Steinruck på mikrofonen!

Det har gått noen måneder siden den gang; The Mighty One har gitt ut et album som skaper stor oppstyr over hele verden: ROCK'N ROLL-FAKLEN. Overbevis deg selv! Selv åpnet jeg mitt eget plateselskap: mx-pro poster. Som et resultat kan jeg nå reagere mye mer fleksibelt på samarbeid og også lage mine egne sanger mer spontant.

Opprinnelig

Jeg skrev opprinnelig sangen for å minne min eldre datter på å være flittig på skolen for ikke å ende opp som en bitter «Midnight Dancer» (noe som tydeligvis fungerte, siden hun nå har en mastergrad i frisør).
Med gitarsoloen fra "Jørg – Midnight Dancer”, forresten, jeg fikk vitnemålet mitt som offisiell musikklærer for gitar i populærmusikk.

Flott lyd

Jeg håper du liker den flotte lyden; Selv om "Jørg – Midnight Dancer» er en klassisk rockelåt, men jeg gjorde mitt beste for å mikse en frisk og moderne lyd. Du kan høre polyfon vokal, 7-strengs og 6-strengs gitar, bass, trommer og litt synthesizer i refrengpartiene. Omslagsbildet er forresten laget av min venn Laurentiu Ciorgan fra Ramnicu Valcea (Romania). Tusen takk til Laurentiu og spesielt til Tim. Takk for at du gjorde denne sangen til en dyrebar perle!